09:00 - 13:00

15:00 - 17:00

Plaça dels Àngels 3

08001 Barcelona

93 318 62 98

escola@vedrunaangels.cat

Serveis a l’escola

SERVEIS ESCOLARS

porteria

Secretaria i Administració

Podeu contactar amb l’Escola telefònicament de 8h a 13h i de 15h a 17h trucant al telèfon 93 318 62 98 o per correu a escola@vedrunaangels.cat

Els horaris de cobraments de sortides són:
Matí: 9.15h – 11.30h
Tarda: 16.15h – 16.45h

L’horari d’atenció a les famílies de secretaria és:
Dilluns a dijous: 8.30h – 11h. / 16.45 – 17.15h.
Divendres: 8.30h – 11h. / Tarda tancat

olles

Menjador escolar amb cuina pròpia

Oferim servei de menjador amb cuina pròpia al centre. Una empresa externa garanteix la qualitat del servei a través de l’elaboració de menús adequats a les edats dels nostres alumnes. Disposem també d’una empresa de monitors de menjador avalada i certificada, que garanteix que aquest és un espai tranquil i d’aprenentatge, fomentant l’adquisició d’hàbits i valors, el creixement personal i el desenvolupament d’actituds responsables.

acollida

Servei d’acollida i permanències

Aquest servei està gestionat per l’AFA i l’Associació Esportiva Ciutat Vella i cobreix la franja horària de les 8h a les 9h del matí i la de 17 a 18h de la tarda. Està pensat per a les famílies que necessiten deixar els seus fills/es a l’Escola abans d’iniciar-se les classes del matí o bé que de forma puntual o diàriament no poden recollir-los a les 17h. És un espai de temps on els nens i nenes poden esmorzar o berenar, llegir i jugar per començar o acabar la jornada d’una manera relaxada, divertida i tranquil·la.

informatica

Serveis informàtics i telemàtics

Tots els estudiants tenen un usuari per accedir a les aules virtuals i accés a Google apps per a educació. Totes les aules de l’escola estan digitalitzades.

Pro Infància

El programa Pro-Infància està promogut per l’Obra Social La Caixa, amb l’objectiu de poder oferir beques de reforç escolar per ajudar a infants i adolescents que les necessitin, i que estiguin dins els barems que ells proposen.

A l’Escola tenim diversos grups de Pro-Infància entre el Cicle Mitjà de Primària a l’ESO. Aquest reforç escolar es porta a terme a partir de les 17h amb tres sessions setmanals.

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS

Aquest curs, excepcionalment degut a les mesures Covid no es fan activitats de migdia. Les activitats esportives de la tarda estan adequades a les normes sanitàries a causa del COVID19 marcades pel Departament d’Educació i Sanitat.

coral

Coral

A l’Escola tenim dues corals, la coral de Petits de 1r a 3r de Primària i la dels grans de 4t a 6è de Primària i és un servei que s’ofereix els dimarts dins la franja del migdia.

Cada classe es treballa la impostació de la veu, l’afinació, ritme, dicció del text, pulsació i coordinació. El repertori de les dues corals està plantejat per treballar cançons amb diferents dificultats per cada un dels nivells dels alumnes. El repertori es busca divertit, on es pugui treballar amb facilitat la veu dels nens, la coordinació de la música i el moviment.

angles-activa

Anglès

L’extraescolar d’anglès és un projecte que té com a objectiu afavorir la comunicació eficaç en llengua anglesa.

L’escola s’organitza amb grups reduïts de treball i amb un enfocament eminentment comunicatiu. Les sessions tenen un caràcter dinàmic i participatiu de mans d’un professor nadiu.

batucada

Batucada

En el taller de batucada es treballen i es coneixen els ritmes principals i els instruments característics de la música popular anomenada samba. Tocant i ballant es desenvolupa el sentit del ritme i de la coordinació del propi cos.

Els objectius principals del taller són el desenvolupament de la percepció, l’expressió rítmica i vocal i el foment de les habilitats motrius i la creativitat.

EXTRAESCOLARS 2022-23

Document amb l’oferta d’activitats extraescolars per al curs 2022-2023.

EXTRAESCOLARS

Les activitats extraescolars esportives que es realitzen a partir de les 17h cada dia de la setmana, estan organitzades i gestionades per l’AECV (Associació Esportiva Ciutat Vella) i l’AFA (Associació Famílies Alumnes).

Es pot trobar més informació sobre elles al Blog de l’AFA.

PER MÉS INFORMACIÓ, CONTACTA AMB NOSALTRES

Si vols rebre informació sobre cursos, activitats i esdeveniments de l’escola.