09:00 - 13:00

15:00 - 17:00

Plaça dels Àngels 3

08001 Barcelona

93 318 62 98

escola@vedrunaangels.cat

Projecte educatiu

SOM UNA XARXA DE TRENTA-SIS ESCOLES D'ARREU

DEL NOSTRE PAÍS AMB UN PROJECTE EDUCATIU COMPARTIT

Vedruna Catalunya

Som comunitats educadores de llarga trajectòria, amb l’experiència que ens dóna un camí iniciat l’any 1826, quan a Catalunya tot just s’obrien les portes de les primeres aules d’ensenyament femení. Som un col·lectiu educatiu en l’òrbita de l’escola cristiana de Catalunya, i part integrant de l’escola catalana d’aquest país, compromesa amb la seva cultura i la seva llengua.

El nostre Projecte Educatiu es recolza en uns equips de treball compromesos a vetllar per mantenir una tasca coherent amb un doble objectiu: servir al ple desenvolupament de les persones i servir a la millora de la societat. El servei de l’Escola Vedruna a una tasca educativa de qualitat ens ha dut a accentuar els aspectes següents:

L’atenció i l’acompanyament educatiu de les persones, en funció de les seves necessitats, i l’estímul al ple desenvolupament de les possibilitats de cadascú.

El compromís amb una educació en valors que és a la base d’una convivència veritablement humana, alhora que coherent amb un model educatiu d’inspiració cristiana.

La participació de tota la comunitat educativa en la vida escolar.

El diàleg escola-famílies en un marc de coresponsabilitat educativa i de recolzament mutu.

La nostra visió

L’Escola Vedruna Àngels vol ser una escola que acompanyi i eduqui en equip, a tot l’alumnat, juntament amb la seves famílies, perquè esdevinguin persones preparades per viure felices en societat, és a dir:

  • Persones amb recursos per gestionar les pròpies emocions i relacions personals, comunicant-se eficaçment amb els altres.
  • Persones crítiques, capaces de desenvolupar les seves capacitats i competències, que prenguin decisions i siguin responsables del seu procés d’aprenentatge.
  • Persones socialment compromeses, dins l’escola cooperant amb els companys, i fora, implicades amb la realitat de l’entorn social i mediambiental.

La nostra visió, els nostres valors com a escola i el nostre Projecte Educatiu esdevenen el nostre full de ruta, el nostre horitzó a seguir

EIXOS EDUCATIUS

PER MÉS INFORMACIÓ, CONTACTA AMB NOSALTRES

Si vols rebre informació sobre cursos, activitats i esdeveniments de l’escola.
CreaEscola Quality Certificate for Education Website