FYNGE

FYNGE - El nom de la aplicació és un abreviatura de “Find Your Exchange” que significa “troba el teu intercanvi” amb la que participem en el APPAWARDS 2017.

 

L'aplicació gestiona l'intercanvi de serveis entre els propis usuaris de l'aplicació, i pensant en anglès ens surt la frase “find your exchange”, que concordava amb la filosofia de l'app, i ho vam deixar en l'acrònim per establir el nom Fynge.  

 

Per fer el logo hem escollit el color taronja, ja que destacava tant en colors foscos com en els clars. També vam estar observant altres aplicacions i no n’hi han gaires que tinguin el mateix color, doncs el vam escollir per mostrar un fet diferencial.

L’objectiu de la aplicació, és aconseguir que la gent que té menys recursos, pugui gaudir de serveis relacionats amb la llar l'educació, esports, i que ofereixen altres usuaris de l'app i només a canvi d'oferir algun altre servei a la comunitat.

L’objectiu també es que és relacionin les diferents persones, sense importar les diferències socials o les edats de cada persona.

La franja d’usuaris de l'aplicació són persones amb telèfon mòbil, més grans de 14 anys i que sàpiguen moure’s per xarxes socials amb responsabilitat.

Per fer ús d'aquesta aplicació només cal donar-se d'alta d'usuari i oferir serveis a la comunitat per després poder cercar-ne algun del seu interès ja que estan disponibles perquè han estat oferts per altres usuaris.

Hem decidit fer l'aplicació en 4 idiomes, català, castellà, anglès i francès, d'acord amb els estudiats a secundària a la nostra escola.

 

Per tal de tirar endavant l'aplicació hem considerat la realització d'un pla de negoci que marqués la viabilitat de que tot i ser gratuïta amb la descàrrega, tingués viabilitat econòmica amb sponsors locals i anunciants. Podeu veure el pla de negoci en aquest enllaç

 

Adjuntem a continuació el flyer i poster de divulgació de la nostra aplicació:

 

A continuació us presentem el vídeo promocional

 

 

La descàrrega de l'app provisional la podeu fer aquí

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
FYNGE, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Comentaris tancats.

Idiomes
  • es
  • en
TWITTER

Podeu seguir les informacions d'aquest bloc en el compte de twitter:

Subscripcions
  • RSS Feed
  • Google+
  • Pinterest
  • Twitter
  • Subscribe via Email
Pinterest
Follow Me on Pinterest
N√ļvol d'etiquetes
Catalanitzador per al Windows
Accedir-hi