Arxius per la categoria ‘IOS’

Cloudon

Cloudonpots crear i modificar qualsevol fitxer de Word, Excel o Power Point que és una de les limitacions que tenim per utilitzar un tablet, l'absència d'una aplicació oficial de Microsoft Office amb el paquet de tots els programes de productivitat com són Word, Excel, Power Point, etc. 

CloudOn és una aplicació gratuïta que ha estat desenvolupada per a dispositius iOS i Android, pot ser instal · lada a través del App Store o el Google Play.

Quan instal · lem l'aplicació, necessitem configurar de manera que haurem de triar el servei d'allotjament que utilitzem al núvol entre les diferents possibilitats que ofereix (Dropbox, Google Drive o Box) sobre el qual haurem d'introduir el nostre usuari i contrasenya per permetre l'accés de CloudOn als mateix i que així puguem emmagatzemar documents.

Un cop hem configurat correctament CloudOn ens trobem amb la pantalla Home en què podem ressaltar la barra de menú superior en la qual destaquen tres icones amb els quals podrem canviar la vista dels fitxers (triant entre cover flow, quadrícula o llistat), accedir al nostre compte (configuracions bàsiques, ajuda o accés al manual de l'aplicació) i crear nous documents (quan premem aquesta icona triem si volem un nou document de Word, Excel o Power Point).

Centrant-nos en l'edició dels documents, els menús i l'aspecte general que tenim tant en Word com Excel o en Power Point és similar al de les versions més recents del paquet Office per a ordinadors. Personalment, la manera visual és atractiu ja que et trobes en un espai familiar, encara que quant a funcionalitat crec que no és el més encertat, ja que no és una cosa que estigui optimitzat per a un dispositiu mòbil, de manera que o et coneixes bé els menús i les diferents opcions que ens ofereixen o hi ha alguns que ens costarà prémer o fins i tot desxifrar el text que té. Addicionalment, això s'accentua si estàs utilitzant un iPad mini davant d'un iPad normal, ja que la pantalla del mini és menor.

Per poder utilitzar CloudOn necessites estar permanent connectat, ja que els fitxers amb què treballes no s'emmagatzemen en local, pel que si no disposes de connexió a Internet no podràs utilitzar aquesta app, cosa que crec que és un inconvenient sobretot per als tablet WiFi, encara que això es pot solucionar compartint la connexió des del teu smartphone.

Com un dels punts forts de CloudOn tenim la possibilitat de compartir els documents que hem creat d'una forma ràpida i senzilla a través d'email, convertir-lo en PDF o guardar-lo en el nostre servei d'emmagatzematge en el núvol per després poder obrir-lo en el nostre ordinador de sobretaula o portàtil.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (3 votes cast)

Spreaker

SpreakerPermet la creació d'una emissora de ràdio online, amb la que es podrà enregistrar el programa o fer una emissió en directe, en streaming.

Per fer ús del programa cal registrar-se en el seu espai web, que disposa d'una consola que permet fer efectes especials, mescles de pistes d'àudio …

Els arxius enregistrats es podran descarregar en format mp3, i es podran inserir dins d'un bloc, espai moodle o en qualsevol dispositiu mòbil multimèdia.

A més a més podeu descarregar-vos les corresponents aplicacions per a terminals mòbils en Android o IOS (Iphone, Ipad)

A continuació us deixem amb el web d'Spreaker on podeu trobar un bon grapat de tutorials en formats de vídeo i de moment per començar un amb les primeres indicacions.

Aquesta proposta ens arriba des de la xarxa de professors de Ciutat Vella de Barcelona.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Idiomes
  • es
  • en
TWITTER

Podeu seguir les informacions d'aquest bloc en el compte de twitter:

Subscripcions
  • RSS Feed
  • Google+
  • Pinterest
  • Twitter
  • Subscribe via Email
Pinterest
Follow Me on Pinterest
Núvol d'etiquetes
Catalanitzador per al Windows
Accedir-hi