Rondalles


Això de fer un any i que el blog cada dia tingui més visites i sigueu molts els que ens encoratgeu a seguir endavant ens ha fet decidir obrir una nova secció per a compartir amb tots vosaltres i que avui inaugurem: LA RONDALLA DEL MES.

 

Les rondalles són històries que ens ha llegat la tradició oral i que hem anat compartint de generació en generació al llarg dels anys. Són relats compartits que han anat canviant amb el temps però que han conservat una essència i un missatge que és el que les fa universals. De rondalles n’hi ha de molts tipus i segur que a tots us en vénen moltes al cap! Però el que totes tenen en comú és que parlen de les nostres pors, dels nostres conflictes, dels nostres somnis, etc.

 

I és que a qui no li agraden les rondalles? A nosaltres ens encanten! I ens agraden tant que hem pensat que al nostre Bosc de Llibres no hi podien faltar! Per això, a partir d’ara us en regalarem una cada mes. Ens farà molta il·lusió que la llegiu a casa amb els vostres fills i filles o que l’expliqueu a la vostra classe. I si voleu compartir l’experiència amb nosaltres (amb un correu electrònic o un comentari), serà molt benvinguda!

 

Cal buscar estones per a compartir històries i aquest vol ser el nostre granet de sorra per fer que la tradició rondallaire segueixi el camí de les generacions: Us regalem una estoneta d’històries per a compartir!

 

 

 

 

LA RONDALLA DE MARÇ DE 2014

 

És l'últim dia, però ens arriba la rondalla del mes de març! Tot aprofitant un teatret d'ombres que ens van portar els reis us hem preparat "La rateta que escombrava l'escaleta".

 

 

 

 

 

LA RONDALLA DE FEBRER DE 2014

 

 

 

 

 

 

 

LA RONDALLA DE GENER DE 2014


 

LA RONDALLA DE DESEMBRE DE 2013

 

 

 


Deixa una resposta

Contacte

Si vols posar-te en contacte amb nosaltres escriu-nos aquí

Pinterest

Segueix-nos també al Pinterest!

Pins RecentsPlease check write access permission on wp-contet directory.