Famílies

 

Aquest és un espai on les famílies de l'escola ens expliquen què llegeixen a casa.

 

LA TANGA I EL GRAN LLEOPARD

L’Itziar, mare de la Noa, ens recomana i ens explica el llibre La Tanga i el Gran Lleopard.

 

La Tanga i el Gran Lleopard és un d’aquells llibres que no esperes trobar per Sant Jordi, ja que no es trobava entre els més venuts ni a primera fila; ni tan sols era a la paradeta del carrer de la llibreria. La Noa el va trobar amagat entre un munt de llibres i si no fos perquè,  tot i haver-hi molta gent, va decidir ignorar-nos a tots i prendre-s’ho amb calma; mai no l’hagués descobert.

   

Va ser amor a primera vista, com passa la majoria de vegades amb el llibres. La portada amb la imatge serena de la Tanga, la va enlluernar de tal manera que va donar per finalitzada la seva gran recerca de Sant Jordi.

Ja un cop a casa, i després de llegir el conte, em va mirar molt seriosa i em va dir que ella volia ser com la Tanga, una noia segura, valenta i àgil que, amb més intel·ligència que força, va salvar tota la tribu i els va fer entendre que tant se val si ets home o dona, perquè tots podem fer, si volem, les mateixes coses.

A més d’una gran història, les magnífiques il·lustracions et transportaran al cor de la selva africana. No és d’estranyar que des d’aquell dia la Noa desitgi ser africana i tenir la seva pròpia tribu. 

 

Així què? Us animeu a llegir-lo? Els que l’hem llegit podem dir que realment és un llibre magnífic i que en algun moment se’ns han posat els pèls de punta.

Moltes gràcies Itziar per explicar-nos les sensacions del llibre!

Us animem a vosaltres també que ens expliqueu contes, històries i novel·les que us han agradat o que simplement creieu que les hem de conèixer!

Entre tots farem que aquest bloc sigui un recull d’experiències i llibres fabulós!

Ens podeu escriure a: unboscdellibres@gmail.com

Deixa una resposta

Contacte

Si vols posar-te en contacte amb nosaltres escriu-nos aquí

Pinterest

Segueix-nos també al Pinterest!

Pins RecentsPlease check write access permission on wp-contet directory.