LA VERITAT SOBRE EL CAS HARRY QUEBERT

La veritat sobre el cas Harry Quebert. Joël Dicker.

Marcus Goldman, un jove escriptor americà, es troba en plena crisi creativa quan el seu professor universitari i gran amic Harry Quebert el truca des de comissaria. El cos de Nola Kellergan, una jove de 15 anys amb qui el professor Quebert havia mantingut una relació amorosa, apareix enterrat al seu jardí 30 anys després de la seva desaparició.

Tot sembla indicar que ell n’és l’assassí. Cas tancat. Però en Marcus Goldman no ho pot creure, de manera que inicia una llarga i perillosa investigació. Endinsant-se en les vides dels habitants del poble i removent el passat, el jove escriptor provarà de descobrir què és el que realment va passar el 30 d’agost de 1975 a Aurora, el petit poble de Nou Hampshire on ningú és tan bo ni tan dolent com sembla.

Aquesta és la segona novel·la de Joël Dicker (Ginebra, 1985) guardonada amb el Premi Goncourt dels Instituts, el Gran Premi de Novel·la de l’Acadèmia Francesa i el Premi Lire a la millor novel·la en llengua francesa. S’està traduint a trenta-tres idiomes i ha esdevingut un fenomen editorial elogiat tant pels crítics com pel públic.

La Roser, la Maria i la Sílvia l’han llegit i ens en parlen:

“Si teniu ganes de que un llibre us atrapi fins al punt de no poder parar de llegir encara que siguin altes hores de la matinada, aquesta és, sens dubte, la vostra novel·la!Nosaltres ens hi hem ben enganxat i us volem encomanar les ganes de llegir-la perquè estem convençudes que us atraparà de la primera a l’última pàgina. Paraula de lectores!” Maria

“Malgrat que surten molts personatges no et perds en cap moment. Jo és que ja veig la pel·lícula!” Roser

“Aquest llibre m’ha atrapat. M’agrada molt com l’autor ens va transportant en el temps i ens fa passar de 1975 a 2008 amb una facilitat i normalitat increïbles. El més impactant del llibre és el que vas descobrint, capítol rere capítol, de la vida dels diferents personatges.” Sílvia

Deixa una resposta

Contacte

Si vols posar-te en contacte amb nosaltres escriu-nos aquí

Pinterest

Segueix-nos també al Pinterest!

Pins RecentsPlease check write access permission on wp-contet directory.