INTERNET I MENORS: CAL ESTAR ALERTA!

 

El Consell de l'Audiovisual de Catalunya ha engegat recentment una campanya mitjançant uns videos divulgatius sobre els efectes nocius que poden causar el fer un mal ús d'internet i les xarxes socials. Concretament ens referim als continguts lesius, a l'assetjament, a les tecnoadiccions i al sexting.

Des del DOIP us recomanem que us els mireu en grup, sols, a casa, o a classe… i que en parleu. Una cosa hem de tenir tots i totes molt clara, si creus que ets víctima d'alguns d'aquests problemes, o ets coneixedor/a d'alguna d'aquestes situacions, NO ET CALLIS I DEMANA AJUDA! 

Busca un adult de confiança i explica-ho. La col·laboració de tots és vital!


YouTube Preview Image

YouTube Preview Image YouTube Preview Image YouTube Preview Image

Leave a Reply